TECHNIKA DYFUZJI WRAZ Z NAWIEWEM
Odpowiedni zapach z postaci płynnej mieszanki przekształca się w mikro mgiełkę o wielkości cząsteczek mniejszych niż jeden mikrometr. Wytworzony zapach z ogromną łatwością łączy się z cząsteczkami powietrza, co powoduje, że zapach nie opada i tworzy tak zwaną lagunę zapachową.
Jest to najskuteczniejsza i najtrwalsza technologia do aromatyzowania dużych powierzchni.
![](https://marketing-zapachowy.com.pl/wp-content/uploads/2019/06/technologia.jpg)
JAKĄ POWIERZCHNIĘ MOŻEMY AROMATYZOWAĆ?
To zależy od wymiany powietrza, liczby okien, drzwi itp. Wszystkie te czynniki mają wpływ na natężenie zapachu, nasz specjalista chętnie doradzi Państwu optymalne rozwiązanie.
Jeden dyfuzor w zależności od modelu może mieć zastosowanie od 100 do 5000 mᶾ
![](https://marketing-zapachowy.com.pl/wp-content/uploads/2019/06/ikona-oferta-ciemna-03.png)
możliwy montaż
w wentylacji
![](https://marketing-zapachowy.com.pl/wp-content/uploads/2019/06/ikona-oferta-ciemna-04.png)
powierzchnia
od 100 do 5000 m3
75% emocji w ciągu dnia jest wywołanych poprzez zapach.
Obok wzroku jest to najsilniejszy zmysł człowieka.
Martin Lindstrom
“Brand Sense: Zbuduj silną markę poprzez dotyk, smak, zapach dźwięk oraz wygląd.”